Photo
Kena buli dengan kakak dia pagi ni. #dakabang #instapet #instacat #cat #cats_of_instagram #pet  (at Bandar Putra, Kulaijaya)

Kena buli dengan kakak dia pagi ni. #dakabang #instapet #instacat #cat #cats_of_instagram #pet (at Bandar Putra, Kulaijaya)

Photo
Done for today! Nahnite. #movie #siblings #brother #family #instapic #instaphoto #ootd

Done for today! Nahnite. #movie #siblings #brother #family #instapic #instaphoto #ootd

Photo
Pada suatu throwback! #throwback #me #myself #i #instapic #instaphoto

Pada suatu throwback! #throwback #me #myself #i #instapic #instaphoto

Photo
Ok selfie yg ni bertujuan nak tunjukkan kat uols dress dari @galeriashop13 . Korg sape2 yg rasa nak beli dress n nak rasa mcm ala ala feminin gitew boleh la belek2 ig dia! Thanks beb @galeriashop13 ! (at Bandar Putra, Kulaijaya)

Ok selfie yg ni bertujuan nak tunjukkan kat uols dress dari @galeriashop13 . Korg sape2 yg rasa nak beli dress n nak rasa mcm ala ala feminin gitew boleh la belek2 ig dia! Thanks beb @galeriashop13 ! (at Bandar Putra, Kulaijaya)

Photo
:3 #instapet #instacat #cat #pet #dakabang

:3 #instapet #instacat #cat #pet #dakabang

Photo
Amin #qotd #doa #pray #prayer #instapic #instaphoto  (at Bandar Putra, Kulaijaya)

Amin #qotd #doa #pray #prayer #instapic #instaphoto (at Bandar Putra, Kulaijaya)

Photo
W/ my hero #family #father #brother #love #hero (at Bandar Putra,Kulai)

W/ my hero #family #father #brother #love #hero (at Bandar Putra,Kulai)

Photo
Ni lah plan saya hari ni mengemas lemari. Tapi, kemas ke xkemas ke asal same je tgk? Wakakaka! #room #grobok #instapic #instaphoto  (at Bandar Putra, Kulaijaya)

Ni lah plan saya hari ni mengemas lemari. Tapi, kemas ke xkemas ke asal same je tgk? Wakakaka! #room #grobok #instapic #instaphoto (at Bandar Putra, Kulaijaya)

Photo
Tidur. #dakabang #cat #pet #instapet #instacat #love  (at Bandar Putra, Kulaijaya)

Tidur. #dakabang #cat #pet #instapet #instacat #love (at Bandar Putra, Kulaijaya)

Photo
Budak baru bgn tido tgh bermanja manjaan dgn kakak dia. Hiks #dakabang #pet #cat #instapet #instacat #love  (at Bandar Putra, Kulaijaya)

Budak baru bgn tido tgh bermanja manjaan dgn kakak dia. Hiks #dakabang #pet #cat #instapet #instacat #love (at Bandar Putra, Kulaijaya)