Photo
Lelaki org kate “real man drive 3 pedal” kalo pompuan blh guna ayt same ke? Kahkahkah #jam

Lelaki org kate “real man drive 3 pedal” kalo pompuan blh guna ayt same ke? Kahkahkah #jam

Tags: jam
Photo
Iols dah siap bersilat dekat dapo. Skg iols nak kena laju2 bersihkan diri n buat ape yg ptt. Lepas tu baru boleh mkn dengan rakus. Mee kari kasih sayang dari iols utk perot iols n abg iols. Hiks #foodporn #instafood  (at Bandar Putra, Kulaijaya)

Iols dah siap bersilat dekat dapo. Skg iols nak kena laju2 bersihkan diri n buat ape yg ptt. Lepas tu baru boleh mkn dengan rakus. Mee kari kasih sayang dari iols utk perot iols n abg iols. Hiks #foodporn #instafood (at Bandar Putra, Kulaijaya)

Photo
Ni adalah body scrub yg iols dah guna selama sebulan dan dah repeat order jugak. Iris whitening body scrub ni bila pakai mmg lembut gila kulit, skali dgn package memutihkan kulit. Dan yg kecik comei mcm gula2 tu lip scrub. Bila pakai bibir mmg rasa lembut gila! So sesape nak cuba boleh la try visit ig kakak comei @as_any85 ! Mmg berbaloi baloi chuols! Hiks. (at Bandar Putra, Kulaijaya)

Ni adalah body scrub yg iols dah guna selama sebulan dan dah repeat order jugak. Iris whitening body scrub ni bila pakai mmg lembut gila kulit, skali dgn package memutihkan kulit. Dan yg kecik comei mcm gula2 tu lip scrub. Bila pakai bibir mmg rasa lembut gila! So sesape nak cuba boleh la try visit ig kakak comei @as_any85 ! Mmg berbaloi baloi chuols! Hiks. (at Bandar Putra, Kulaijaya)

Photo
Fav. @kar33n_almania jmpt tgk. Haha (at Taman University Skudai,Johor Bahru)

Fav. @kar33n_almania jmpt tgk. Haha (at Taman University Skudai,Johor Bahru)

Photo
Bersama anak2 angkat. Eh? Hahahaha #cat #kitty #instacat #cats_of_instagram #instaphoto #instapic  (at Taman Universiti)

Bersama anak2 angkat. Eh? Hahahaha #cat #kitty #instacat #cats_of_instagram #instaphoto #instapic (at Taman Universiti)

Photo
Ade budak mintak kuar. Bg laaa can kat dia. Kakak jadi guard kejap. Haha #dakabang #instacat #instapet #cats_of_instagram #cat #pet #potd (at Bandar Putra, Kulaijaya)

Ade budak mintak kuar. Bg laaa can kat dia. Kakak jadi guard kejap. Haha #dakabang #instacat #instapet #cats_of_instagram #cat #pet #potd (at Bandar Putra, Kulaijaya)

Photo
Kena buli dengan kakak dia pagi ni. #dakabang #instapet #instacat #cat #cats_of_instagram #pet  (at Bandar Putra, Kulaijaya)

Kena buli dengan kakak dia pagi ni. #dakabang #instapet #instacat #cat #cats_of_instagram #pet (at Bandar Putra, Kulaijaya)

Photo
Done for today! Nahnite. #movie #siblings #brother #family #instapic #instaphoto #ootd

Done for today! Nahnite. #movie #siblings #brother #family #instapic #instaphoto #ootd

Photo
Pada suatu throwback! #throwback #me #myself #i #instapic #instaphoto

Pada suatu throwback! #throwback #me #myself #i #instapic #instaphoto

Photo
Ok selfie yg ni bertujuan nak tunjukkan kat uols dress dari @galeriashop13 . Korg sape2 yg rasa nak beli dress n nak rasa mcm ala ala feminin gitew boleh la belek2 ig dia! Thanks beb @galeriashop13 ! (at Bandar Putra, Kulaijaya)

Ok selfie yg ni bertujuan nak tunjukkan kat uols dress dari @galeriashop13 . Korg sape2 yg rasa nak beli dress n nak rasa mcm ala ala feminin gitew boleh la belek2 ig dia! Thanks beb @galeriashop13 ! (at Bandar Putra, Kulaijaya)